t: 01604 259240

facebook-grey icon-twitter-grey bc logo

info@bcworkspace.co.uk

Photographs of the finished interior.

Bybox, Oxford

Sector: Technology

 

Scope: Design and Fit-Out

 

The technology and delivery-safeguarding company ByBox approached bc workspace to evaluate a 770sqm proposed office space for their move to Oxford Science Park

 

Requiring to accommodate over 70 work-stations with break-out, meeting and demonstration space, the challenge was to develop a design to meet all these practical objectives, whilst projecting the progressive collegiate values of the business.

 

Full-height external windows, with abundant natural light enabled the creation of a central vane to sub-divide the main office pool.  This provided zones for feature furniture and informal break-out space.  From a simple rectangular demise, a more organic yet    highly functional working environment has been developed.

 

Construction and installation works were completed within 30 days and included:

 

- Data cabling

- Electrical installation including small power and feature lighting

- Bespoke storage solutions

- Desk and seating installation

- Feature furniture

- Glazed partitioning and full-height doors

- Formal and informal meeting space

- Kitchen and staff recreational space.

- IT & Comms

- Flooring

 

bc workspace completed this project in February 2018